Uitbreiding maatschap 2024

Wij zijn op zoek naar een nieuwe maat voor onze maatschap vanaf 1 jan 2024 of eerder.

Wij zijn

ellen en anjaEllen Burger en Anja Scheffer. We vormen een maatschap als logopedist en klinisch linguïst-logopedist-orthopedagoog.
We behandelen kinderen en jongeren met taalontwikkelingsstoornissen, complexe spraakstoornissen, met gehoorproblematiek, autisme, bredere communicatieproblematiek en kinderen met lees- en spellingsproblemen.
We doen zelf precisie-diagnostisch onderzoek, vaak zelfstandig en even zo vaak samen met een AC of andere instelling. We zijn kritisch en mengen ons in discussies. Regelmatig ontwikkelen we nieuwe werkvormen, delen die met elkaar, we maken vaak filmpjes van behandelelementen en hebben plezier in goeie ideeën. We genieten van doelgericht en speels behandelen. We zijn goed onderlegd en houden de vakliteratuur nauwlettend bij. We geven les aan logopedisten, we ontwikkelen behandelmateriaal of schrijven een artikel. Kortom, een zeer dynamische, ontwikkelingsgerichte, pro-actieve maatschap.

Wij zoeken

Een nieuwe maat voor onze maatschap: een logopedist (-klinisch linguïst) die zin heeft om zichzelf en het vak verder te ontwikkelen. Iemand die zelfstandig en initiatiefrijk is, die leergierig is en wil leren, iemand die creatief is en voor wie geen werkvorm te gek is.
We zoeken een maat die houdt van diagnostische puzzels en die energie krijgt van het behandelen van kinderen en het uitvinden van nieuwe behandelvormen.
We zoeken een collega die het belangrijk vindt om met de ouders en het zorgsysteem rond een kind samen te werken maar die ook zijn of haar grenzen daarin aan kan geven.

Wij bieden

  • Een prachtige, centraal gelegen praktijkruimte met zeer veel behandelmateriaal en een passend testinstrumentarium
  • Een uitdagende caseload, afkomstig uit een wijde regio rond Utrecht
  • Een breed netwerk van professionals waarmee wordt samengewerkt
  • Twee ervaren aanwezige maten die kennisdelen en vaak casuïstiekbesprekingen doen
  • Een grote mate van vrijheid bij het bepalen van de hoeveelheid werk die je zou willen doen (en daarmee hoeveel je wil verdienen) en de manier waarop je dat wil doen
  • Vrijheid en support bij het ontwikkelen van jouw eigen activiteiten en specialismes
  • De mogelijkheid om 2 tot 4 dagen in de praktijk te werken
  • De mogelijkheid om te starten als ZZP-er of direct in te stappen als maat.

Word je hier enthousiast van en wil je bij ons komen kijken? Bekijk onze website en snuffel rond. Maak een afspraak en mail Anja (anja@burgerscheffer.nl) of Ellen (ellen@burgerscheffer.nl). We gaan graag met je in gesprek, ook als je je wil oriënteren en nog niet zeker weet of je onze maat wil worden.