Welke livesessies en thema’s kan ik kiezen?

Elk abonnement geeft recht op bepaalde content, 1 of meer thema’s en wel of geen live sessie(s). Pitstop zit in alle abonnementen. Omdat we zoveel mogelijk willen aansluiten op jouw interesse, werken we op  Logoplein met credits. Content heeft een waarde die we uitdrukken in credits. Zo is een livesessie 2 credits en een thema 3 credits.

Bij de start van een abonnementsperiode krijg je toegang tot het meet recent verschenen thema. Bij een basisabonnement zijn er verder geen credits bij aanvang.

Premium leden kunnen 5 extra thema’s en 1 live sessie kiezen en Premium plus leden kunnen 7 extra thema’s en 4 live sessies kiezen. Het is ook mogelijk om een heel andere mix te maken. In de jaarplanning lees je wat op dit moment al gepland is aan live sessies en thema’s.

Bij het toevoegen van een thema aan je bibliotheek of bij het aanmelden voor een live sessie, wissel je credits van je tegoed in. Heb je niet voldoende credits dan kun je direct credits bijkopen en inwisselen. Thema’s die nog moeten verschijnen kunnen pas worden gekozen als ze online staan.

Je kunt op elk moment credits bijbestellen (zie ook ‘Hoe werken de credits?‘)