Wat is de waarde van de credits?

1 thema = 3 credits
special = 5 credits
1 livesessie = 2 credits
Cursus Herkenbaar en eenvoudig tekenen (12 maanden) = 20 credits

De verschillende creditbundels vind je onder Mijn profiel, hoe groter de bundel hoe meer korting.

Welke mix je maakt met je credits bepaal je zelf. Je hebt het hele jaar en zover je tegoed strekt, de tijd om je eigen mix te maken.  En kom je credits te kort dan kun je die gemakkelijk bijbestellen.

Ik heb niet genoeg credits voor een cursus, nieuw thema of livesessie

Als je niet voldoende credits hebt voor het ontgrendelen van een thema, het deelnemen aan een livesessie of het aanschaffen van een cursus, dan kun je ze op twee manieren bijkopen. Dit kan tijdens het ‘bestelproces’ en het kan bij ‘Mijn profiel’.  Er zijn verschillende bundels, bij meer credits krijg je meer korting, dit kun je zien tijdens het bestelproces.

Hoeveel credits heb ik nog?

Bij ‘Mijn profiel’ kun je zien wat je tegoed aan credits is. Als je een cursus koopt of livesessie of thema toevoegt aan je bibliotheek zie je  hoeveel credits je daarvoor inwisselt en dit wordt vervolgens ook weer direct verwerkt in je tegoed.

Hoe werken de credits?

Je credits kun je vrij besteden op Logoplein, aan thema’s, cursussen en livesessies. Je actuele tegoed aan credits vind je in Mijn Profiel.

Als je een thema wilt toevoegen aan je bibliotheek, dan kies je bij de eerste keer dat je het thema opent (vanuit de mailing bij het uitkomen van het thema of op de homepage bij ‘Alle thema’s’) voor Meer info en ontgrendelen. Als je nog credits hebt kun je die inwisselen. Heb je geen credits meer dan kun je die direct bijkopen en inwisselen.

Je kunt altijd credits bijkopen, deze blijven geldig zolang je abonnement loopt.

Credits kopen kan bij ‘Mijn Profiel’ of bij het aanmelden voor een live sessie of het ontgrendelen van een thema.

Waarom Logoplein?

Anja: “De werkdruk is hoog bij Logopedisten: Er zijn veel administratieve handelingen, contact met ouders, scholen, bij- en nascholing volgen om onze vakkennis bij te houden en last but nog least maatwerk leveren bij cliënten met diverse problematiek.

Wat mijn dag goed maakt is leuke, effectieve behandelingen geven. Dan ben ik zinvol bezig en dan heb ik minder last van werkdruk. Dat is een van de redenen dat ik Logoplein heb opgericht, een online platform voor Logopedisten die werken met kinderen met spraak-, taal- en communicatieproblemen. Een platform met behandelfilmpjes, tutorials waarin je leert tekenen van Nelleke Kaldeway, tips voor prentenboeken, spelletjes of apps en een een toegankelijk artikel. En elke maand verrassingen in de snuffelhoek.

Logoplein inspireert, scheelt je voorbereidingstijd en vergroot je werkplezier.”