Wat is de waarde van de credits?

1 thema = 3 credits
1 live sessie = 2 credits

Je hebt in je Premium of Premium plus abonnement credits voor het  bij je abonnement genoemde aantal live sessies en thema’s. Maar je kunt ook een andere mix maken. Welke mix je maakt met je credits is aan jou. Wil je bij nader inzien toch liever een extra live sessie en een thema minder? Het kan allemaal. Je hebt het hele jaar en zover je tegoed strekt, de tijd om je eigen mix te maken.  En kom je credits te kort dan kun je die gemakkelijk bijbestellen.

Hoe lang blijven mijn credits geldig?

De credits die horen bij je abonnement blijven geldig voor de duur van je  huidige abonnement (1 jaar). Koop je credits bij dan blijven die geldig zolang je lid blijft, dus bij verlenging neem je ze mee naar je nieuwe abonnement.

Ik heb niet genoeg credits voor een nieuw thema/live sessie

Als je niet voldoende credits hebt voor het ontgrendelen van een thema of het deelnemen aan een live sessie, dan kun je ze op twee manieren bijkopen. Dit kan tijdens het ‘bestelproces’ en het kan bij ‘Mijn profiel’.  Er zijn verschillende bundels, bij meer credits krijg je meer korting, dit kun je zien tijdens het bestelproces.

Hoeveel credits heb ik nog?

Bij ‘Mijn profiel’ kun je zien wat je tegoed aan credits is. Als je een live sessie of een thema toevoegt aan je bibliotheek zie je  hoeveel credits je daarvoor inwisselt en dit wordt vervolgens ook weer direct verwerkt in je tegoed.

Welke livesessies en thema’s kan ik kiezen?

Elk abonnement geeft recht op bepaalde content, 1 of meer thema’s en wel of geen live sessie(s). Pitstop zit in alle abonnementen. Omdat we zoveel mogelijk willen aansluiten op jouw interesse, werken we op  Logoplein met credits. Content heeft een waarde die we uitdrukken in credits. Zo is een livesessie 2 credits en een thema 3 credits.

Bij de start van een abonnementsperiode krijg je toegang tot het meet recent verschenen thema. Bij een basisabonnement zijn er verder geen credits bij aanvang.

Premium leden kunnen 5 extra thema’s en 1 live sessie kiezen en Premium plus leden kunnen 7 extra thema’s en 4 live sessies kiezen. Het is ook mogelijk om een heel andere mix te maken. In de jaarplanning lees je wat op dit moment al gepland is aan live sessies en thema’s.

Bij het toevoegen van een thema aan je bibliotheek of bij het aanmelden voor een live sessie, wissel je credits van je tegoed in. Heb je niet voldoende credits dan kun je direct credits bijkopen en inwisselen. Thema’s die nog moeten verschijnen kunnen pas worden gekozen als ze online staan.

Je kunt op elk moment credits bijbestellen (zie ook ‘Hoe werken de credits?‘)

Hoe werken de credits?

Het tegoed aan thema’s en live sessies in een Premium en Premium plus abonnement is beschikbaar als credits. Deze kun je zelf besteden waardoor we Logoplein nog meer willen laten aansluiten op jouw behoefte en interesse. In. Je actuele tegoed aan credits vind je in Mijn Profiel.

Als je een thema wilt toevoegen aan je bibliotheek, dan kies je bij de eerste keer dat je het thema opent (vanuit de mailing bij het uitkomen van het thema of op de homepage bij ‘Alle thema’s’) voor Meer info en ontgrendelen. Als je nog credits hebt kun je die inwisselen. Heb je geen credits meer dan kun je die direct bijkopen en inwisselen.

Je kunt altijd credits bijkopen voor live sessies en thema’s. De credits die bij je abonnement horen blijven geldig voor de looptijd van dat abonnement. Credits die je bijkoopt blijven geldig zolang je abonnement loopt, dus ook na verlenging.

Credits kopen kan bij ‘Mijn Profiel’ of bij het aanmelden voor een live sessie of het ontgrendelen van een thema.