Kan ik een cursus op Logoplein ook op mijn tablet of telefoon volgen?

Technisch is dat zeker mogelijk. Voor een prettige weergave van de video’s is een telefoon waarschijnlijk niet optimaal maar het kan wel. Bijvoorbeeld als je even een voorbeeld van een tekening wilt bekijken in je pauze.

Let wel even op dat je alleen kunt inloggen met een device waar je ook je mail kunt openen. De inloglink wordt verstuurd naar je mail en vanuit die mail open je vervolgens Logoplein op het apparaat waar je de mail opende.

Kan ik samen met mijn collega een cursus volgen?

Jazeker, dat vinden wij leuk, samen leren is motiverend!

Een cursus op Logoplein is persoonlijk, je voortgang wordt bijgehouden en je ontvangt na afloop een certificaat dat je de cursus hebt voltooid.

Deze collega vraagt daarom zijn of haar eigen persoonlijke toegang tot de cursusomgeving aan en schaft de cursus op het eigen mailadres aan.

Wil je een cursus met een hele groep collega’s doen, neem dan contact op zodat we een groepsaanbod kunnen doen.

Ik ben nog niet klaar met de cursus maar mijn toegang verloopt!

Als aan een cursus een tijd is gekoppeld dat ie voor jou beschikbaar is dan staat dat vermeld in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen.

Ben je nog niet klaar met de cursus binnen die vastgestelde tijd dan kun je verlengen. Neem in dat geval contact op met ons zodat we een passend aanbod kunnen doen voor de tijd die je nog nodigt denkt te hebben.

Welke cursussen zijn er allemaal?

Het aanbod van cursussen is te vinden op de cursussenstartpagina.

Sommige cursussen hebben een drempel, zo moet je voor de minicursussen Herkenbaar en eenvoudig tekenen, de basiscursus Herkenbaar en eenvoudig tekenen hebben gedaan. Is er een dergelijk drempel dan zie dat als je naar de cursusinformatie doorklikt.

Hoe werken de cursussen op Logoplein?

Elke cursus op Logoplein start met een les met uitleg over de knoppen en schermen van de e-learning.

Met de gebruikte techniek van onze e-learnings maken we het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk zodat je intuïtief al kunt klikken en starten.

De eerste keer dat je een cursus doet kan het handig zijn om de startinstructie goed te bekijken, zodat je alle handige functies hebt gezien. Of je begint gewoon en raadpleegt de instructieles als je ergens tegenaan loopt.