Incompany training HP Hoofddorp

  Ik schrijf mij in voor de Post-hbo cursus "Behandeling van spraakstoornissen bij jonge kinderen volgens de principes van Hodson & Paden" op zaterdag 11 november en zaterdag 2 december 2017. Kosten: 335,- euro (inclusief lesmateriaal). Cursustijden: 09.15-17.00 uur. Plaats: Paramedische praktijk, Lutulistraat 145, 2131 TG in Hoofddorp.

  Voor het certificaat dat je ontvangt na het volgen van de workshop, hebben we nog enkele aanvullende gegevens nodig

  Betaling


  CursistWerkgever

  Onderstaande invullen als de factuur rechtstreeks moet worden gestuurd naar de werkgever of instelling en dit iemand anders is dan de cursist. De cursist blijft aansprakelijk voor tijdige betaling. Indien niet aan de betalingsvoorwaarden is voldaan, wordt geen certificaat afgegeven.

  Akkoordverklaring en verzending

  Bekijk hier de volledige algemene voorwaarden en de regeling aanmelding en betaling .

  Het studiemateriaal sturen wij naar bovengenoemd mail-adres. Inschrijving is definitief als dit ingevulde en aangevinkte formulier door Burger & Scheffer is ontvangen. Tot 14 dagen na ontvangst van het inschrijfformulier kan de inschrijving zonder opgaaf van redenen kosteloos worden geannuleerd, conform artikel 2.7 in de Algemene Voorwaarden. Door bij 'ik ga akkoord' het vinkje op Ja te zetten, geeft inschrijver aan van bovenstaande informatie kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Burger & Scheffer. Inschrijfformulieren zonder dat Ja is aangevinkt bij akkoord worden niet geaccepteerd.

  Ja, ik ga akkoord