Workshop Herkenbaar en eenvoudig tekenen

Vind je het leuk om deze workshop samen met je collega’s te volgen? Wij komen deze workshop graag op locatie geven voor een groep van ca 15 logopedisten. Neem contact met mij op voor meer informatie en de kosten.

Er is geen kunst aan!

Tekenen is een krachtig middel om in je logopedische behandeling in te zetten. Verhalen visualiseren, woordenschat uitbreiden of uitleg geven is een fluitje van een cent als je snel en herkenbaar kunt tekenen.

Ben jij ook eindeloos aan het gummen als je in het schrift van het kind tekent? En lijkt je hond dan nog steeds op een konijn? Wil je je whiteboard vaker benutten om situaties te schetsen die je met je cliënt(je) bespreekt? Kom dan naar de workshop “Herkenbaar en eenvoudig tekenen”.

In een ochtend zullen Anja Scheffer en  illustrator Nelleke Kaldeway je de beginselen van herkenbaar tekenen bijbrengen. Zij hebben deze workshop speciaal voor logopedisten ontwikkeld.

Daarnaast oefenen we de nieuwe technieken en vaardigheden om deze effectief te kunnen inzetten in je behandeling.  Je hebt tenslotte niet altijd materiaal maar wel pen en papier bij de hand.

Resultaat
✓   Je leert de basics om vlot voorwerpen en emoties te tekenen
✓   Je krijgt ideeën over hoe je tekenen direct in je behandelingen kunt inzetten
✓   Je ontdekt dat ook jij kunt tekenen
Herkenbaar en eenvoudig tekenen

Dit zeggen deelnemers:
“Erg leuke en inspirerende cursus”, “In korte tijd tips/trucs gekregen om mee aan de slag te kunnen in de behandeling”, “Door de logopedische opdrachten veel inspiratie gekregen om het tekenen toe te passen”

Praktische informatie

Datum: Een zaterdag in mei of juni 2020
Plaats: Utrecht of Houten
Duur: 10.00 - 13.00 uur
Kosten:  90 euro (inclusief koffie, thee en materialen)
Doelgroep: logopedisten die werken met kinderen
Aantal deelnemers: maximaal 15
Workshopleider: Nelleke Kaldeway-Kuijers en Anja Scheffer | 06- 45285451 | anja@burgerscheffer.nl

Aanmelding: Je kunt  hier een vooraanmelding doen. Hou de cursusagenda in de gaten voor nieuwe data.