Contact

ellen en anjaBen je logopedist of behandelaar en wil je overleg/consultatie over een clientje? Lees verder op de pagina consultatie.

Ellen Burger is logopedist, linguïst (taalkundige), orthopedagoog en HBO-docent. Ellen heeft veel ervaring met behandeling van kinderen met ernstige spraak-taalstoornissen. Bij Burger & Scheffer geeft zij de cursus Hodson en Paden en de cursus Behandeling van spraakstoornissen bij schisis.
ellen.burger@kpnplanet.nl
06 3474 5874

Anja Scheffer is al meer dan vijfentwintig jaar logopedist. Ze heeft veel ervaring met de behandeling van kinderen met ernstige spraak-taal- en communicatiestoornissen. Bij Burger & Scheffer geeft zij praktische trainingen en workshops. O.a. Pragmatiek in de praktijk en Herkenbaar en eenvoudig tekenen. Daarnaast heeft ze ook materiaal ontwikkeld dat gebruikt kan worden om de communicatieve vaardigheden te verbeteren. Logoplein is een platform door Anja ontwikkeld om collega-logopedisten te inspireren.
anja@burgerscheffer.nl
06 4528 5451

Vacature in onze maatschap
Per 1 januari 2024 (of eerder) willen we onze maatschap uitbreiden. Meer informatie vind je hier.

Openingstijden praktijk

Maandag07.45 – 18.15
Dinsdag07.45 – 17.00
Woensdag07.45 – 17.00
Donderdag07.45 – 17.00
Vrijdag07.45 – 18.30

Wilt u uw kind aanmelden voor logopedie? Leest u dan eerst deze informatie.

Wij hebben een wachtlijst voor logopediebehandeling. Dit betekent dat uw kind niet direct geplaatst kan worden. Voor de woensdagmiddag en vrijdagmiddag bedraagt de wachttijd meer dan drie maanden.

Wij hebben niet met alle zorgverzekeraars een contract. We hebben geen contract met de zorgverzekeringen van Eno, niet met het concern Menzis en ook niet met de zorgverzekeringen van het concern Achmea / Zilveren Kruis. . Lees bij Tarieven 2024 wat dit voor u betekent.

Neem contact met ons op door onderstaande gegevens in te vullen en in te sturen.

  Ik wil informatie over:
  Logopedie voor mijn kindConsultatieScholing

  Ik kan het makkelijkst teruggebeld worden op:
  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Tijdstip:
  09.00-12.0012.00-17.00

  We gebruiken deze gegevens alleen om contact met u op te nemen. Lees hier ons privacyreglement.