Aanmelden training Pragmatiek in de praktijk-factuur

communicatieve redzaamheid

  Ik schrijf mij in voor de training Pragmatiek in de praktijk op zaterdag 23 maart 2024, van 9.30-16.30 uur in Houten. Kosten: 300 euro (inclusief hand-out, Communikaarten© en het Communikaartspel©, koffie/thee en lunch).

  Accreditatie en certificaat: De training is geaccrediteerd voor 9 punten. Het cursusnummer bij ADAP is 410812. Drie weken voor de workshop krijg je de voorbereidende opdrachten.

  Voor het certificaat dat je ontvangt na het volgen van de workshop, hebben we nog enkele aanvullende gegevens nodig

  Betaling


  CursistWerkgever

  Onderstaande invullen als de factuur rechtstreeks moet worden gestuurd naar de werkgever of instelling en dit iemand anders is dan de cursist. De cursist blijft aansprakelijk voor tijdige betaling. Indien niet aan de betalingsvoorwaarden is voldaan, wordt geen certificaat afgegeven.

  Akkoordverklaring en verzending

  Tot 14 dagen na ontvangst van het inschrijfformulier kan de inschrijving zonder opgaaf van redenen kosteloos worden geannuleerd, conform artikel 2.7 in de Algemene Voorwaarden.
  Op www.burgerscheffer.nl staat informatie over data, plaats en docenten, de Algemene Voorwaarden en de regeling inschrijving & betaling.

  Ja, houd mij op de hoogte van tips en informatie over nieuwe workshops en cursussen

  Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en heb kennis genomen van het Privacyreglement van Burger & Scheffer. (formulier kan niet verzonden worden zonder akkoord)

  Binnen vijf werkdagen informeren wij je of je geplaatst bent voor deelname.